Πολιτική επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων

Η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, πολλά από τα προϊόντα, τα παραγγέλνουμε από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών την στιγμή της παραγγελίας σας και πολλές φορές αποστέλλονται κατευθείαν στον τελικό καταναλωτή, οπότε Τυχόν λάθη σε Φωτογραφίες και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν δεσμεύουν την εταιρία μας γιατί δεν μπορούμε να αποκλείσουμε βελτιώσεις ή αλλαγές στην παραγωγή. Γι’ αυτό, το προσωπικό της εταιρίας μας είναι πάντα πρόθυμο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πριν από κάθε παραγγελία, διαφορετικά επιστροφή των προϊόντων για τους ανωτέρω λόγους δεν γίνονται δεκτές.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι χαλασμένο θα αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης, στην αντιπροσωπεία ή στην έδρα της εταιρίας μας, για αποκατάσταση της βλάβης ή την αντικατάσταση του προϊόντος εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους τεχνικού μας.

Για κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερολογιακών ημερών μετά την έκδοση του δελτίου αποστολής ή τιμολογίου (διαφορετικά η επιστροφές δεν γίνονται δεκτές), ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, που αντιστοιχούν στην καθαρή αξία της παραγγελίας σας χωρίς να περιλαμβάνονται τα έξοδα διεκπεραίωσης αυτής. (πχ όπως έξοδα συσκευασίας, αποστολής, προσαύξηση αντικαταβολής και επιστροφής).

Σε κάθε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην έδρα της εταιρίας μας εντός 10 ημερών, τότε η Wisecooling δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Η εταιρείας μας διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας ηλεκτρονικής και μόνο παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε email στο Info@wisecooling.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-2690022 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την έγγραφη αποδοχή η τηλεφωνική επιβεβαίωση η παραγγελία δεν ακυρώνεται.